KONTAKT

KOM I KONTAKT MED OS
Vi er åbne for henvendelser af næsten enhver art, så hvis du ligger inde med:
– Spørgsmål
– Feedback
– Forespørgsler
– Klager (ris/ros)
eller andre henvendelser som ikke er nævnt i ovenstående, så skal du være velkommen til at kontakte os på nedenstående emailadresse, og vi vil hurtigst muligt vende tilbage med et svar på din henvendelse.
 
RODNETMEDIA@GMAIL.COM
 
 
HVEM ER VI?
Vi er et team bestående af folk med erfaring inden for revisionsbranchen såvel folk som har en marketing mæssig baggrund. Denne bredde i fagområder, er en af de væsentlige faktorer i forhold til at kunne formidle og forenkle de produkter og services som du som forbruger ikke altid har lige let ved at gennemskue. Vi har mange års erfaring inden for sammenligninger af en lang række produkter såvel services, og det er disse erfaringer som vi ønsker skal komme dig som forbruger til gavn, igennem denne hjemmeside.
 
HVAD ER FORMÅLET MED DENNE SIDE?
Formålet med denne side er ganske enkelt at give dig som forbruger de bedste forudsætninger for at kunne træffe den helt rigtige beslutning ift valget af dit fremtidige bredbånd. Det betyder at vi på en helt saglig og professionel vis bestræber os på at opnå en høj grad af objektivitet i forhold til de selskaber og produkter som vi sammenligner her på siden. Dette er for os derfor en afgørende faktor, at vi sidestiller egne interesser, for at give dig den bedste og mest overskuelige guide, oversigt såvel sammenligning på nettet.
Denne hjemmeside er reklamefinansieret, for at kunne dække administrationsomkostningerne forbundet med vedligeholdelsen af denne.
 
Med venlig hilsen
// Team Bredbåndstilbud.dk